A je­lent­ke­zé­si ha­tár­idő meg­hosszab­bít­va

A tegnapi nappal zárult a határidő az akkreditált és szakképesítő szakmai képzések jelentkezések benyújtására.  A tanfolyami helyek szinte azonnal elfogytak, de aggodalomra semmi ok, mert a kezdő citerakurzusra és a magyar népi ének képzésre még pár napig lehet jelentkezni - a meghosszabbított határidő erre a két képzésre 2024. január 21. éjfél!

Azok számára, akik szeretnék elmélyíteni tudásukat és jártasságukat a citerajátékban vagy a népi ének területén, ez kiváló alkalom a szakmai fejlődésre és az autentikus magyar zenei hagyományokban való elmélyülésre.

Mit kínál a citerakurzus? A citera a magyar népzenében különleges helyet foglal el, és ezen a kurzuson lehetőség lesz elsajátítani az alapoktól a haladó szintig terjedő citerajáték technikáit. Tapasztalt oktatóink segítségével a résztvevők széles repertoárt sajátíthatnak el, és megismerhetik a citera gazdag történetét.

Miért válasszátok a népi ének képzést? A népi ének hagyománya mélyen gyökerezik a magyar kultúrában, és ezen a tanfolyamon lehetőségetek lesz a hagyományoknak való mélyebb megértésre, a dallamok és a szövegek hiteles előadására. A tanfolyam segít abban, hogy kifejlesszétek saját egyéni hangotokat, és részesei legyetek a magyar népzene kincseinek.

Ne hagyjátok ki ezt a lehetőséget, már csak néhány szabad hely van mindkét képzésen. Jelentkezzetek most, és legyetek részesei egy olyan zenei kalandnak, amely bevezet benneteket a magyar népzenébe. 

Jelentkezni és további információkat szerezni itt lehet:

Még egy új képzési lehetőség! Nemrég került ki a ZÖLDVESSZŐS KOSÁRFONÓ AKKREDITÁLT KÉPZÉSÜNK felhívása is. Amennyiben a kosárfonásnak ez a válfaja érdekel, szeretsz hántolatlan zöldvesszővel dolgozni, ezen a linken szerezhetsz bővebb információt a márciusban induló képzésről! 

 

Szár­nya­ló ze­nei öt­le­tek

Május 2-án ismét izgalmas zenei kísérletnek lehetünk szem- és fültanúi, a Hagyományok Háza Népzenei inkubátor programjában, ezúttal ugyanis három tehetséges és kreatív népzenész öltöztet új köntösbe egy közismert magyar népmesét, A szorgalmas és a rest leány történetét. A Cinka triót Paár Julcsi mentorálja.

Érdekli a többi műsor?

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön elsőként rendezvényeinkről, képzéseinkről!