Gyé­kény­tárgy-ké­szí­tő tan­fo­lyam

60 órás akkreditált képzés 

Intézmény nyilvántartási száma: B/2020/000425
Képzés nyilvántartásba vételi szám: VI/750-3/2021 KOZMUVFO 

2024-ben vizsgáztak a 2 éves Gyékény- szalma-, csuhétárgykészítő szakmai képzésben résztvevő diákjaink, akik hazánkban a legmagasabb szintű képzésben részesültek egy olyan szálasanyagos területből, ami lassan már kihalófélben lévő mesterségeket foglal magába, ezért is hiánypótló az olyan rövidebb, ízelítő jellegű akkreditált képzés is, mint amilyen a 60 órás akkreditált Gyékénytárgykészítő képzésünk. 15 alkalmas tanfolyamunk során a Kárpát-medencében hagyományos gyékényfelhasználás technikáival, a gyékénytárgyak forma- és mintakincsének alkalmazásával edényalátétet, tároló dobozt, kosarat, befont üveget, spirális tárolókat, kalapot, gyermekjátékokat és ékszereket készítünk.

Ajánljuk pedagógusoknak, közművelődési szakembereknek, és mindenkinek, aki hobbi szinten szeretne megismerkedni a gyékény felhasználásának lehetőségeivel, aki szeretne feltöltődni a napi 8 órás irodai munka után, aki szeret alkotni, aki természetes anyagokból szeretné saját használati tárgyaikat elkészíteni.

 

gyékény akkreditált

 

Képzési információk

Időbeosztás 

Időpontja: csütörtökönként 15:00-19:00 óráig
A tanfolyam alkalmai: 2024. október 10., 17., 24., 31., november 14., 21., 28., december: 5., 12., január: 9., 16., 23., 30., február 6., 13
Vizsga: 2025. február 20.

Helyszín

Hagyományok Háza Kosárfonó Műhely

Oktató

Bárány Mara gyékény-, szalma-, csuhétárgykészítő Népi Iparművész, szakoktató

A képzés díja 

Tandíj 85.000 Ft/fő, mely tartalmazza a vizsga díját is.

A tandíj befizetése:
A tandíjat a jelentkezéssel egy időben, de legkésőbb a jelentkezési határidőig, a következő bankszámlára kérjük befizetni:
Bankszámlaszám: 10032000-01739716-00000000    
Kedvezményezett neve: Hagyományok Háza
A közlemény rovatba kérjük feltüntetni az alábbiakat: Gyékény tanfolyam 61201/6503 *jelentkező neve*

A jelentkezés menete

A tanfolyamra az alábbi linken elérhető jelentkezési lap kitöltésével lehet jelentkezni:

Jelentkezem a tanfolyamra

Felhívjuk a figyelmet, hogy a jelentkezés a kért dokumentumok feltöltésével és a tandíj befizetésével válik érvényessé.

A jelentkezési és befizetési határidő: 2024. szeptember 10.

A jelentkezés feltételei 

A képzésre való jelentkezés feltétele: érettségi bizonyítvány, szakmai előképzettség nem szükséges.

Az online jelentkezési lap beküldésével a jelentkező elfogadja a jelen felhívásban írtakat (így különösen a részvételi díjjal, eszközökkel kapcsolatos és egyéb részvételi feltételeket), emellett hozzájárul személyes adatainak a következő célok érdekében történő kezeléséhez: a megadott adatokat a Hagyományok Háza a jelentkezés adminisztrációjához, a jelentkezettek értesítéséhez, a képzési szerződések előkészítéséhez használja fel. A jelentkezési lapot beküldő tudomásul veszi, hogy személyes adatai kezelésének egyéb feltételeit a Hagyományok Háza erre vonatkozó Adatkezelési Tájékoztatója https://hagyomanyokhaza.hu/hu/adatvedelem tartalmazza.

Kérjük, hogy a jelentkezési lapon pontos, a személyi igazolványában szereplő adatokat és valós elérhetőséget (cím, e-mail, telefonszám) adjon meg!

A jelentkezési határidő jogvesztő: a határidőn túl érkező jelentkezések érvénytelenek, így azokat a HH nem bírálja el.

Jelentkező tudomásul veszi, hogy a minimális létszám (7 fő) betöltésének hiányában a HH a képzést nem indítja el, illetve a maximális létszám (15 fő) felett, jelentkezési sorrendben várólistára kerül, mely listáról az esetlegesen kieső résztvevők helyének feltöltésére van lehetőség.

A beérkező jelentkezéseket a beérkezés időrendjében bírálja el a Hagyományok Háza. A bírálatról elektronikus email formájában értesíti a jelentkezőket (nemleges esetben is).

Általános információ és tájékoztatás 

A Hagyományok Háza a képzéssel kapcsolatban kizárólag írásban ad felvilágosítást a jelentkezők részére. További tájékoztatás a Hagyományok Háza-tól, a bolega.margo@hagyomanyokhaza.hu e-mail-címen kérhető.

A képzési program ITT érhető el.

A szervezők a változtatás jogát fenntartják.

Érdekli a többi műsor?

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön elsőként rendezvényeinkről, képzéseinkről!