Folk-kocs­mak­víz

Minden játszani, nevetni és szórakozni vágyó baráti társaságot vár a Hagyományok Háza Folk-Kocsmakvíze havonta egy este!

Az angolszász pubquiz-ek és a Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő kocsmakvízek mintájára alakítottuk ki a Folk-kocsmakvíz csapatjátékot. A havonta egyszer megrendezett program különlegessége, hogy a feladványok és fejtörők mind a hagyományos paraszti kultúrához és a táncházmozgalomhoz kapcsolódnak, tehát csupa, kimondottan a táncházas közönség érdeklődési körébe tartozó rejtvényt kell megoldani a résztvevőknek.

Ez a játék talán az egyik leginteraktívabb módja annak, hogy egyszerre szórakozzunk, okosodjunk és nagyokat kacagjunk - csapaton belül és a vetélytársakkal együtt.

A játék nem babra megy: a nyertesek belépőjegyet, kiadványt vagy egyéb tárgynyereményt kapnak elismerésünk jeléül.

Ami még egyedivé teszi a Hagyományok Háza Folk-kocsmakvízét, hogy a játék után nem széledünk szét: maradunk mulatni a híres szombati tánctanításon majd a táncházban, a Hagyományok Háza Átriumában.

Várjuk a játszani vágyó, 4 és 7 fő közötti baráti társaságok, csapatok jelentkezését! Kvízenként 9 csapat mérheti össze tudását.

A játékot abban az esetben tartjuk meg, ha a játék előtti csütörtök 17 óráig minimum 3 regisztrált csapat van.

 

folk-kocsmakvíi

Aki komoly, tudományos, feszengő hangulatú versenyre számít, az csalódni fog, mert itt nem a lexikális tudás mellett kreativitásra és vidámságra is lesz szükség! A kérdések valamilyen módon a Táncházmozgalomhoz, a népművészethez, népi mesterségekhez kapcsolódnak, tehát jó, ha minden csapatban van legalább 1-2 fő, aki ezekben a témákban jártas! A muzsika-felismerő fülét és a tippelő-tehetségét se hagyja otthon senki, hiszen egyedi és izgalmas nyereménnyel jutalmazzuk a bajnok-csapatokat!

 

Belépőjegy:

Folk-kocsmakvíz: 1 200 Ft

Folkkocsmakvíz + tánctanítás + táncház: 2 400 Ft

 

Regisztráció

Csapatonként kérjük a regisztrációt (a csapattagoknak nem kell külön-külön regisztrálni)!

Érdekli a többi műsor?

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön elsőként rendezvényeinkről, képzéseinkről!