Far­san­gi Folk-kocs­mak­víz + Üszt­ürü - on­line

A Farsang jegyében fog zajlani februári folk-kocsmakvíz játékunk, amire szeretettel várunk Benneteket - ezúttal online, otthonról. 

Mivel így a határok és távolságok így megszűnnek, távolabb élő barátainkat is szeretettel várjuk a játékra!

A fiatal, egy évad után sikeressé és kedveltté vált programunk a kocsmakvízek oldott hangulatát ötvözi a néprajzi tematikával.

Úgyis mondhatnánk, hogy játék és művelődés hattól kilencig, mert a változatos - szöveges, zenés, táncos – feladatokban bővelkedő vetélkedőt minden alkalommal egy-egy további érdekes tartalom követi, ezúttal az idén 30. jubileumát ünneplő Üsztürü zenekar

A játékot szokás szerint Varga Máté fogja vezetni, amit a csapatok élőben tudnak követni online. A feladatlapokat szintén egy online feladatkészítő rendszerben küldjük, a csapattagok egymással pedig otthonról, egy szabadon választott és létrehozott felületen (meet/zoom/teams/skype/stb.) tudnak beszélgetni egymással.

A játékon és az azt követő koncerten a részvétel regisztrációhoz kötött és ingyenes.

Aki komoly, tudományos, feszengő hangulatú versenyre számít, az csalódni fog. Ugyan a lexikális tudás fontos, de mellette kreativitásra, humorérzékre és vidámságra is szükség lesz! A kérdések valamilyen módon a Táncházmozgalomhoz, a népművészethez, népi mesterségekhez kapcsolódnak, tehát jó, ha minden csapatban van legalább 1-2 fő, aki ezekben a témákban jártas! A muzsika-felismerő fülét és a tippelő-tehetségét se hagyja otthon senki, hiszen egyedi és izgalmas nyereménnyel jutalmazzuk a bajnok-csapatokat!

Törzscsapataink mellett szeretettel várunk minden új érdeklőt!

Játékidő: 18.30-20:00

 

Regisztráció

Csapatonként kérjük a regisztrációt (a csapattagoknak nem kell külön-külön regisztrálni)!

Érdekli a többi műsor?

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön elsőként rendezvényeinkről, képzéseinkről!