Folk-kocs­mak­víz + Nav­ra­til And­rea és bour­don csa­pa­ta kon­cert­je

Minden játszani, nevetni és szórakozni vágyó baráti társaságot vár a Hagyományok Háza Folk-Kocsmakvíze októbertől minden hónap első kedd estéjén!

A 2020 nyarán meghirdetett kocsmakvíz-versenyek sikerén felbuzdulva ismét várjuk a játszani vágyó, 4 és 7 fő közötti baráti társaságok, csapatok jelentkezését! Kvízenként 9 csapat mérheti össze tudását.

Aki komoly, tudományos, feszengő hangulatú versenyre számít, az csalódni fog, mert itt nem a lexikális tudásra, hanem kreativitásra és vidámságra lesz szükség! A kérdések valamilyen módon a Táncházmozgalomhoz, a népművészethez, népi mesterségekhez kapcsolódnak, tehát jó, ha minden csapatban van legalább 1-2 fő, aki ezekben a témákban jártas! A muzsika-felismerő fülét és a tippelő-tehetségét se hagyja otthon senki, hiszen egyedi és izgalmas nyereménnyel jutalmazzuk a bajnok-csapatokat!

folk-kocsmakvíi

 

A játék után ingyenes koncert:
„PásztorNyár” - Navratil Andrea és bourdon csapata

Szentmihály, Vendel és Dömötör is eltölt, rendhagyó koncertünk során így kisfarsang idején, nem sokkal gyertyagyújtás után s nem sokkal Márton nap előtt lesz szó a pásztorok zenei hagyatékáról, szerelemről és párválasztásról, a halottak vigasztalásáról és az újbor dicséretéről. És hogy senki ne menjen el "szárazon" sok-sok balaton-felvidéki együttének várható!

A műsor szerkesztője: Navratil Andrea

Zenészek:

            Császár Dominik

            Császárné Borzavári Róza

            Bese Botond

            Mokos Csongor

Énekes:

            Navratil Andrea és a gödi Dúdoló, azaz a gödi Búzaszem Iskola jó hangú, énekelni és mulatni szerető felnőtt közössége, a „Gödi Anyák”.

 

Kérjük, hogy a csapatok legkésőbb 18:45-ig érkezzenek meg!

A játékon és az azt követő koncerten a részvétel regisztrációhoz kötött és ingyenes, de fogyasztani kizárólag a büféből lehet! Ételt és italt nem áll módunkban beengedni.

 

Regisztráció

BETELT

Csapatonként kérjük a regisztrációt (a csapattagoknak nem kell külön-külön regisztrálni)!

A következő játék időpontja: 2020. december 3., 19:00-20:30  

Érdekel a többi műsor?

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön elsőként rendezvényeinkről, képzéseinkről!